Moise Guran, care pana recent a realizat la Antena 3 emisiunea "Biz Bazar", va prezenta la TVR 2 emisiunea "Ora de business", ce va intra in grila postului din 18 octombrie, potrivit informatiilor furnizate marti de TVR pentru HotNews.ro.

Reprezentantii TVR precizeaza ca, la concursul de formate pentru o emisiune de profil economic la TVR 2, Moise Guran a participat cu casa de productie Biziday, in calitate de proprietar. El, in calitate de prezentator al emisiunii, va avea exclusivitate cu TVR 2, unde "Ora de business" este programata seara, in intervalul 19.00-20.00, de luni pana vineri.

Contractul a fost semnat saptamana aceasta, potrivit reprezentantilor TVR.

La inceputul acestei luni, Moise Guran a anuntat ca pune punct emisiunii Biz Bazar de la Antena 3 si a scris pe blogul Biziday.ro ca membrii echipei sale "au decis sa demisioneze de la unul dintre cele mai mari grupuri de presa de la noi si sa se angajeze la un sereleu de apartament", unde realizeaza "proiecte diferite pentru statii diferite". El mentiona, tot atunci, ca "negocierile cu TVR inca nu s-au incheiat si nu am semnat nici un contract nou".

Guran a castigat in septembrie un concurs TVR cu un proiect de emisiune de profil economic, despre care a scris, initial, Reportervirtual.ro. Ulterior, realizatorul i-a intrebat pe telespectatorii BizBazar, pe Biziday.ro, ce prefera, "TVR 2 sau Antena 3". Comentariile au fost majoritar favorabile postului public.